5 Haziran 2007 Salı

Ankirockfest-2007

Ankara 6-10 Haziran 2007 tarihleri arasında rock müzik adına dev bir festivale ev sahipliği yapacak. Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel Tesisleri'nde Düşyolu Organizasyon (Ankara) ve Tasarımevi (İstanbul) ortaklığında, Çankaya Belediyesi'nin işbirliği ile yapılacak olan organizasyon rock müzik severler için güzel bir dört gün demek.


Türk Rock müziğinden tam 32 ismin katılacağı festivalde rock müzik severler için bir de bulunmaz bir ses var: Dünyaca ünlü rock grubu Black Sabbath'ın eski vokali Tony Martin!


Türk Rock müziğinin duayenlerinden Erkin Koray; GruplardaMoğolllar, dünyaca ünlü grubumuz Pentagram son dönem gençlerinin favori grubu Manga'nın yanı sıra Vega ve Bulutsuzluk Özlemi festivalde olacak. Rock müziğin tanıdık simalarından; Nil Karaibrahimgil, Feridun Düzağaç, Hayko Cepkin ve Barış Akarsu da Ankirock'un konukları arasında.
Buraya kadar her şey çok güzelken gelelim fiyatlara;
100 YTL olarak belirlenen ''Konaklamalı Kombine'' için ; organizasyon komitesi tarafından temin edilen tek kişilik 50 çadır kurulacak. Tabi ki değişik ücret seçenekleri de var festivalde:
Tek gün için 21,50 ytl ücret belirlenirken 'Tek gün kamplı' 25 ytl ve Kombine biletler ise (konaksız) 75 ytl olarak belirlendi. Biletler Biletix'den de edinilebilecek.
Festivalin kapanış konserini ise Tony Martin verecek.

0 yorum:

EN TEPEYE ;)<<